A .MENERIMA TEMPAHAN MAKANAN TRADITIONAL BUGIS
1. BURASAK
2. LEPAT LOI
3. PUDING KAREMAH
4. BAHULU PECAK.
5. KETUPAT DAN KATERING.
B. CARA MEMBUAT TEMPAHAN
1. DATANG KE PEJABAT KAS.
2. MENGHUBUNGI TALIAN KAMI.
3. PEMBAYARAN PENDAHULUAN 50% DIPERLUKAN BAGI SETIAP TEMPAHAN YANG DIBUAT.
4. TEMPAHAN HENDAKLAH DIBUAT SEKURANG2 NYA 2 MINGGU LEBIH AWAL.
C. SENARAI HARGA.
1. BURASAK ( SEKEPING RM 1.00 )
2. LEPAT LOI ( ( SEKEPING RM 1.00 )
3. PUDING KAREMAH ( MENGIKUT JENIS SAIZ )
4. BAHULU PECAK.( MENGIKUT JENIS SAIZ )
5. KETUPAT DAN KATERING.( MENGIKUT JENIS TEMPAHAN )
D. KAS AKAN MEMASTIKAN SETIAP TEMPAHAN YG DITERIMA MENEPATI CITARA ASLI KHUSUNYA MAKANAN INI KERANA PAKAR KAMI JUGA ADALAH MEREKA YANG BERKETURUNAN BUGIS.